Om tillhandahållande av data

Se information om de uppgifterna som tillhandahålls till Kaspersky genom att använda tidigare versioner av programmet

Informationen i detta avsnitt innehåller inga personliga data från användaren och behövs för att driva rättighetsinnehavarens programvara, såvida inte annat uttryckligen anges.

Kaspersky skyddar all mottagen information i enlighet med lagar och tillämpliga Kaspersky-regler. Data vidarebefordras via en säker kanal.

Uppgifter som tillhandahålls Kaspersky genom användning av Kaspersky Safe Kids for iOS 1.45.0.XXX och senare och Kaspersky Safe Kids for Android 1.75.0.XXX och senare:

För att ge stöd åt tvåstegsverifiering på My Kaspersky behöver du tillhandahålla en säkerhetskod som skickats till din enhet via ett SMS-meddelande.

För att säkerställa ditt My Kaspersky-kontos säkerhet behöver du ange CAPTCHA-tecknen.

När jag använder appen samtycker jag att automatiskt tillhandahålla Kaspersky med information om KSN-tjänsternas kvalitet:

Vi använder följande icke-personliga data för att underhålla programvarans kärnfunktioner:

Även dessa uppgifter tillhandahålls Kaspersky genom användning av Kaspersky Safe Kids for Android 1.75.0.XXX och senare: